Шкипер

матрос
Регистрация
07.12.2012
Сообщения
24
Карма
0
Имя
Шкипер
Лодка
МКМ, П2
Мотор
ЯМА 30 2т,Сузик 152т
Начальнику Печерського РУ
ГУМВС України в м. Києві
01010, м. Київ, вул.. Московська, 30

Рачек Ольги Миколаївни
01021 м.Київ вул. Шовковична 9, кв.5
тел. 253-76-95


ЗАЯВА
про вчинення злочину

Керуючись ст.ст. 94, 95 Кримінально-процесуального кодексу України повідомляю Вас про дії посадових осіб Товариства з обмеженою відповідальністю «Ласпі», що містять ознаки суспільно небезпечних діянь, за які передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 190 Кримінального кодексу України.
17 грудня 2008 року в Шевченківському районному суді м. Києва відбулось слухання за моїм і рядом інших осіб позовом до Київської міської ради про скасування рішення Київради № 1447/4280 від 13.12.2007, яким на нашу думку незаконно змінено цільове призначення 26 гектарів земельної ділянки, за адресою Набережно-Печерська дорога, 4-10 у Печерському районі м. Києва, які переведені із зони зелених насаджень загального користування за функціональним призначенням до території житлової та громадської забудови».
Питання визнання права власності на зазначену земельну ділянку не було предметом розгляду у суді і щодо визнання права власності суд ніякого рішення не приймав.
Тим не менше, близько двох тижнів тому представники ТОВ «Ласпі» вивісили на в’їзді на територію РВП-1 об’яву (копія додається), в якій посилаються на те, що начебто Шевченківський суд визнав за ними право власності (чи то законного користування) ТОВ «Ласпі» вимагає щоб власники човнів укладали з ним договори на право розміщення човнів на «їх» території.
Проте, постановляюча частина рішення суду (а лише вона має імперативну обов’язкову силу та породжує чи скасовує певні права) не містить жодної інформації яка б стосувалась визнання чийогось права власності чи користування земельною ділянкою, позиція ж суду щодо того, що «Ласпі» є законним землекористувачем, виражена у мотивувальній частині, є аналітичною і суд не приймав жодного рішення яким би він визнавав чи скасовував право власності (право користування) на земельну ділянку за ТОВ «Ласпі».
Це підтверджується і тим, що відповідно до Земельного кодексу України єдиними документом які посвідчують право власності на земельну ділянку чи право постійного користування нею – є державні акти на право власності або право постійного користування земельною ділянкою. А єдиним документом який підтверджує право тимчасового користування земельною ділянкою – є договір орендим, укладений із власником земельної ділянки. Жодного такого документу ТОВ «Ласпі» не має. А відповідно, по земельному кадастру дана земельна ділянка за ТОВ «Ласпі» не числиться.
Таким чином, посадові особи ТОВ «Ласпі» поширюючи неправдиву інформацію, змушують громадян до укладення з ними цивільно-правових угод, які громадяни не зобов’язані укладати з ТОВ «Ласпі», яке не має жодних прав щодо даної земельної ділянки.
В результаті укладення таких договорів ТОВ «Ласпі» буде отримувати від громадян кошти за користування територією, на яку саме ТОВ «Ласпі» немає жодних законних прав.
Вважаємо, що такі дії по заволодінню коштами громадян, шляхом введення їх в оману містять ознаки суспільно небезпечних діянь, за які передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 190 Кримінального кодексу України.
Враховуючи вищезазначене просимо перевірити вищевикладені факти та при наявності належних підстав порушити кримінальну справу.

Додатки:
1. копія листа начальника Печерського РУ ГУМВС України в м. києві від 26.03.2008 р №» 54/Ко-543.
2. копія рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 17 грудня 2008 року по справі № 2а-299/08
3. копія об’яви ТОВ «Ласпі».


З повагою
Рачек О. М.
2 лютого 2009 року
Вхідний №354 від 02.02.2009р
 
Вверх Снизу